PRIVACYBELEID


De kadootjes worden via internet (inlogcode) of eventueel via de bestelbon uitgekozen. De persoonsgegevens van de geschenkgerechtigde zullen enkel en alleen worden gebruikt voor het versturen van de bestelling. AmikoKeuze respecteert de Wet Bescherming Persoonsgegevens en zal hier ook naar handelen. Als zodanig zullen uw gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt als voor het AmikoKeuze-concept.

AmikoKeuze verkoopt uw gegevens niet

AmikoKeuze zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen of doorsturen, behalve wanneer deze derden door AmikoKeuze worden ingeschakeld om uw informatieaanvraag of bestelling te verwerken. AmikoKeuze werkt uitsluitend met gerenommeerde partijen met wie is overeengekomen dat persoons- en adresgegevens uitsluitend gebruikt worden voor het doel waarvoor zij beschikbaar zijn gesteld. Dit geldt ook voor gegevens die u aanreikt over ontvangers van de KadoCheque.

Indien er nog vragen zijn over de Privacy Policy van AmikoKeuze, dan kunt u een e-mail sturen naar info@amikokeuze.nl. Onze service desk helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. U heeft nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens.